<

«Школа маленьких гідів» у Володимирі зібрала майже 10 тисяч грн на лікування Мілани Грушевської

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:33 | 13.10.2021 / Володимир / , /
Перегляди
503
/ Коментарі відсутні

12-го жовтня жовтня відбулось підбиття підсумків проєкту «Благодійна екскурсія-квест «Маленькими кроками до великої мети» у Володимирі.

Проект реалізовувався ГО “ПУЛЬС МІСТА” спільно з туристично-інформаційним центром Володимирської міської ради, повідомляють на сайті міста.

Зазначають, що основна ціль проєкту – наголосити  на важливості добрих справ та виховання культури благодійності серед дітей та молоді, а також зібрати кошти на лікування маленької володимирчанки Мілани Грушевської.

В межах проєкту “Благодійна екскурсія-квест “Маленькими кроками до великої мети” у серпні було організовано “Школу маленьких гідів” та проведено уроки з акторської майстерності, історії нашого древнього міста, ораторського мистецтва, методики складання екскурсійних маршрутів, проведення екскурсій та уроки благодійності.

До занять були залучені найкращі викладачі, а це: режисерка народного аматорського театру-студії “Різнобарв’я” Лариса Половньова, досвідчений історик та гід Олександр Токовий, та працівники туристично-інформаційного центру Ірина Ковальчук та Ірина Пикалюк.

По завершенню навчання маленькі гіди провели свої власні, неповторні екскурсії-квести для жителів міста. Також в межах проєкту проведено благодійну лотерею та реалізовано благодійне печиво.

Таким чином учасниками проєкту  зібрано та передано на лікування Міланки Грушевської 9404 гривні.

За активну участь у проєкті, примноження традицій благочинності і милосердя та вагомий внесок у благодійну справу, маленьким гідам Ярославу Рубцову, Софії Подворній, Роману Федорчуку, Олександрі Животягіній, Олександру Дудіку, Максиму Дорошу, Анастасії Демченко, Юлії Жулковській, Евеліні Ярощук та Анні Нікітіній заступник міського голови Андрій Гудим вручив подяки міського голови та солодощі.

“Приємно, що в нашому місті є такі талановиті та креативні діти, які через благодійну справу популяризують серед своїх однолітків історію рідного міста, важливість милосердя та допомоги ближньому”, – йдеться в повідомленні.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа