<

Шість разів за рік ловили п’яним за кермом: володимирчанина, який збив на переході жінку, посадили на два роки

19:40 | 28.05.2023 / Володимир / /
Перегляди
783
/ 1 коментар

Два роки за ґратами проведе волинянин, який у Володимирі збив жінку на пішохідному переході. Протягом року чоловіка ловили п’яним за кермом шість разів.

Про це написали у Волинських новинах.

У вироку Володимир-Волинського міського суду йдеться про те, що ДТП трапилася 10 січня на вулиці Данила Галицького поблизу міської ради. П’яний водій ВАЗ 2109 Вадим К. наїхав на жінку, яка переходила дорогу на зелений сигнал світлофора.

Жінка отримала струс головного мозку, переломи та інші травми, які відносяться до категорії тілесних ушкоджень середнього ступеня тяжкості.

Керманич свою вину визнав. Також він визнав цивільний позов потерпілої про стягнення матеріальної шкоди в сумі 23 тисячі 658 гривень та моральної шкоди на суму 50 тисяч гривень.

Обираючи міру покарання, суд врахував, що Вадим К. протягом останнього року шість разів притягувався до адміністративної відповідальності за статтею 130 КУпАП. Тож представники Феміди на два роки позбавили його волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк п`ять років. Також суд задовольнив цивільний позов потерпілої.




один коментар
  1. Якщо маєш гроші ,можеш їздити як хочеш ,робити аварії ,збивати і калічити людей ,покарання буде залежати ,скільки можеш заплатити судді .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок