<

Ще одну вулицю заасфальтували у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:23 | 19.04.2019 / Володимир /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

19-го квітня завершили асфальтувати вулицю Ломоносова у Володимирі-Волинському. У підрядника – Луцької ДПМК – пішло два тижні на роботи. Окрім нового асфальту на вулиці з’явилася система водовідведення.

Частина вулиці знаходиться у низині, тому там завжди збиралася вода після дощу. Навіть у сухі дні там стояли калюжі, тому асфальт на вулиці потрібен був однозначно, стверджують місцеві мешканці.

Вулиця Ломоносова – це вже третя вулиця, яку заасфальтували цьогоріч, розповів перший заступник міського голови Володимира-Волинського Ярослав Матвійчук.

“Як планували, до Великодня зробили Ломоносова. Досить складна вулиця для будівельників, оскільки, стояла вода, потрібно було її відвести, тому частину вулиці взяли в бордюри, щоб перенаправити воду. Ця вулиця виконується за кошти державного і міського бюджету. На жаль, це єдина вулиця, на яку планується співфінансування з держбюджету”, – зазначив Ярослав Матвійчук.

Також перший заступник голови розповів, що наступного тижня за сприятливих погодніх умов у місті буде вестися ямковий ремонт доріг.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер