<

Шахраї ошукали мешканку Володимирської громади на понад 40 тис. гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:11 | 15.02.2023 / Володимир / , /
Перегляди
1585
/ 1 коментар

14-го лютого шахрай зателефонував до мешканки Володимирської громади та повідомив неправдиву інформацію про можливе блокування банківської карти у ПриватБанку.

Після цього, жінці надійшли відповідні коди для підтвердження входу у додаток, внаслідок шахрай заволодів коштами у сумі 40 тис.гривень.

У результаті кошти було переведено на невідомий рахунок. Жінка звернулась з відповідно заявою до правоохоронців.

Поліція вкотре попереджає бути обачними, не повідомляти CVV/CVC коди, а також код для входу у додаток Приват24.

Нагадаємо, пенсіонерка з Нововолинська під час перегляду новин та оголошень у фейсбуці натрапила на «пропозицію» від фейкового додатка «Дія», що пропонував отримати соціальну допомогу. У посиланні жінка ввела необхідні дані та підтвердила вхід у ПриватБанк, після чого з кредитної картки було знято понад 17 тис. гривень на невідомий рахунок.

За фішинговим посиланням користувачів просять ввести дані банківських карток у наявну форму заявки на отримання коштів. Поліція наголошує, що за будь-яким посиланням категорично заборонено вводити пін-код та CRV код.




один коментар
  1. Сотні раз вже попереджували у всіх ЗМІ ,що не можна нікому розкривати коди и картки ,Люди ,ви ж чим думаєте і про що ,що купуйтесь на таких аферистів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер