<

Сестра депутата Луцької міськради стала чиновником Володимир-Волинської райради

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:07 | 14.02.2015 / Володимир / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Розпорядженням голови Володимир-Волинської районної ради Андрія Оніщука на посаду головного спеціаліста з організаційних питань районної ради призначена Світлана Козюра, яка є сестрою депутата Луцької міськради від ВО «Батьківщина» Андрія Козюри.

Оскільки є певні підстави вважати, що призначення відбулося поза конкурсом, заступник голови райради Павло Карпюк скерував відношення до Володимир-Волинського міжрайонного прокурора, – Про це інформує власкор «Вголосу».

«Враховуючи, що гр. Козюра С.Г. була призначена на вказану посаду поза конкурсом, прошу доручити підлеглим працівникам проведення перевірки дотримання діючого  законодавства при призначення гр. Козюри С.Г. на посаду в органі місцевого самоврядування, підстав та порядку її зарахування в кадровий резерв виконавчого апарату Володимир-Волинської районної ради», – йдеться в документі.

Андрій Козюра є депутатом Луцької міськради і входить у фракцію ВО «Батьківщина». Голова Володимир-Волинської райради Андрій Оніщук також представляє цю політичну силу.

1423845255_розпорядження по Козюрі О.Г.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця