<

Сесію Володимир-Волинської міськради відвідала делегація із Коростеня

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:00 | 16.11.2017 / Володимир / /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

Чергову, 21 сесію Володимир-Волинської міської ради 16-го листопада відвідала делегація із міста-побратима Коростеня Житомирської області.

Так, 16-ть членів делегації побували на сесії. Мета – подивитися як відбувається сесія депутатів міської ради. На початку сесії, секретар Коростенської міськради зазначив, що це можливість налагодити зв’язки і в питаннях обмінюватися досвідом.

Окрім засідання сесії, делегація представників міської ради Коростеня має на меті відвідати ряд соціальних і комунальних об’єктів: ЦНАП, спортивний комплекс та інші.

По закінченню сесії, враженнями поділився Роман Кіт, депутат міської ради Коростеня.

“У нас теж буває не спокійно. Буває, що хлопці з Укропу встануть і вийдуть. Воли молоді і прийшли штурмувати. Наш мер  сказав просто – “ви прийшли в раду від партії, але тут ви міський депутат і працюєте для громади”. У вас теж бачу, що активні депутати, переймаються проблемами, але 80% всього часу на себе забрали лише двоє обранців. А загалом цікаво,” – розповів гість Роман Кіт.

Нагадаємо, що раніше делегація від Володимира-Волинського також побувала в Коростені на сесії та вивчала їх досвід діяльності.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок
22 Квітня, Понеділок