<

Сесія Володимир-Волинської міської ради: виступ народного депутата та електронне голосування

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:20 | 14.09.2016 / Володимир / , , /
Перегляди
1
/ 1 коментар

14-го вересня відбулася десята сесія Володимир-Волинської міської ради. Вперше депутати голосували за допомогою планшетів, на яких встановлена спеціальна програма. Варто зазначити, що депутати мали невеликі проблеми голосуючи за перше рішення, але швидко зібрались і голосували оперативно.  

На сесії розглянули більше 30-ти рішень, які, в більшості, стосувались земельних питань. Також перед міськими обранцями виступив народний депутат Ігор Гузь, який швидко розповів про свою роботу в парламенті.

“В першу чергу по ситуації з 44-ох квартирним будинком. Ситуація була озвучена на засіданні уряду і Гройсман зреагував і дав розпорядження, щоб виділені 8 млн. грн. в цьому році надійшли в місто і будинок був добудований. Тобто реакція з його боку була.

Далі я прошу підключитися всіх присутніх до лобіювання будівництва дороги Устилуг – Володимир-Волинський – Луцьк, тому що для нас це питання принципового характеру. Так як одна з головних митниць, з яких надходять кошти знаходиться в Устилузі, будівництво має бути саме в такому порядку, а не з Луцька на Рівне чи ще кудись.

Важливо з’ясувати де ділися гроші, які були призначені на ремонт Устилузької митниці. Я зараз займаюсь цим питання і про результати Вас проінформую.

І на останок, я зараз “пробиваю” в керівника уряду додатково 8 млн. грн. на мій округ, з яких 2 млн. будуть освоюватись у Володимирі. Тому я прошу долучитися всіх депутатів до роботи з населенням, піти у двори, поговорити з людьми та надати мені пропозиції,”- проінформував Ігор Гузь.

Міські депутати, в свою чергу, попросили звернути увагу на проблеми вулиці Зимнівської, а саме рух вантажного транспорту та спланувати будівництво об’їзної дороги.  Народний депутат наголосив, що при умові виділення коштів дане питання буде розглядатись.

Далі депутати розглянули питання розроблення містобудівної документації, прийняли положення про плату за навчання та платні послуги у Володимир-Волинській музичній школі, затвердили програму протидії корупційним діям та терористичним проявам у Володимирі-Волинському, підтримали звернення Володимир-Волинської міської ради щодо рішення польського парламенту про визнання подій 1943-45 років на Волині геноцидом та прийняли ряд земельних питань.

У “різному” депутати акцентували увагу на проблемах гучної їзди мотоциклістів, пиятику на зупинках, парковок для автомобілів, благоустрою дворів та надання житла мешканцям міста.

1vqs_j0qcaa
h3sk0xyvti8




один коментар
  1. Про великоваговіий транспорт ,який завозить будматеріали в будівельні магазини по Шевченка і Гайдамацькій ніхто не обговорює ,а це постійний рух цього транспорту майже в центрі міста ,а особливо зараз коли всі машини обізджають в зв’язку з ремонтом вул .Ковельськоі .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер