<

Сергій Шишкін розповів про можливість відродження «Живого погляду» та пригадав з чого починався фестиваль «Володимир»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:49 | 15.05.2019 / Володимир, Онлайн / , /
Перегляди
7
/ коментарі 2

З Маестром Сергієм Шишкіним, відомим українським бардом та копозитором, засновником фестивалю «Володимир» у студії інтернет-видання «БУГ» говорили, звісно, про музику.

Сергій Шишкін пригадав, як розпочинався фестиваль «Володимир» та як вдалося провести його вперше. Розповів Маестро і про проект для пошуку талантів серед молоді «Живий погляд» та відповів на запитання про те, що потрібно для його відродження.

Український бард розповів про те, що на етапі завершення його 8-ий альбом, а також поділився своїми творчими планами.

Про це все та багато іншого відеоінтерв’ю:




коментарів: 2
  1. Да-да. Живий погляд)). Ще тоді це був маразм.. Кожен учасник мав заплатити внесок за те щоб виступити на тому фестивалі… Спонсорувати має місто! А не виступаючі артисти). Артистам навпаки щось мають платити. З таким фестом хоча б за дорогу і каву на місці – це був би гарний початок)).

    • Тоді на пиво більше витрачали. Шкода вкласти у власне просування? Я ще тоді втомився всім це пояснювати. Зато тепер купа апаратури в місті є. А де групи, що грають власну музику? Надивився і наслухався тих, знають як краще треба. Тільки чомусь у місті тихо. Ну хіба кавера ще хтось пробує грати. А тоді було шість екслюзивних груп. Якщо знаєте як взяти РБК з апартурою на шару, то візміть і зробіть.І НЕ ТРЕБА ЗАЙВИХ СЛІВ. А МЕНІ ТЕПЕР ДАВНО ЩОСЬ ІНШЕ ЦІКАВО.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер