<

Серед перших на Волині: у Володимир-Волинському ліцеї розпочався інституційний аудит

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:05 | 26.11.2020 / Володимир / /
Перегляди
28
/ 1 коментар

25-го листопада у Володимир-Волинському ліцеї стартував державний інституційний аудит, який передбачає комплексний моніторинг діяльності навчального закладу.

Володимир-Волинський ліцей “Центр освіти” Волинської обласної ради – у числі “перших ластівок”, що пройдуть повну оцінку діяльності навчального закладу. До слова, проводитимуть аудит у ліцеї за бажанням працівників.

«Ми звикли до постійних змін і до моніторингів, які йдуть за ними. Це наша традиція – періодично щось міняти, вдосконалювати, трансформувати. Цей аудит зіграє для нас роль компасу, який покаже наскільки наші зміни дають очікуваний результат», – зазначив директор закладу Валентин Вірковський.

Аби усім учасникам навчально-виховного процесу було зрозуміло мету проведення аудиту та яким чином відбуватиметься цей процес, було проведено зустріч між експертами, педагогічним колективом, представниками учнівського самоврядування та батьків дітей, що навчаються у ліцеї.

Протягом 10 робочих днів (з 25-го листопада до 8-го грудня) експерти будуть оцінювати якість надання освітніх послуг за такими критеріями: управлінські процеси, освітнє середовище, система оцінювання та педагогічна діяльність педпрацівників. Проводитимуть аудит як у самому ліцеї у Володимирі, так і в його філії у Сенкевичівці.

Оцінювання проводитиме експертна група, яку очолює начальниця відділу інституційного аудиту Державної служби якості освіти у Волинській області Олена Самолюк. Також експертами будуть головна спеціалістка відділу інституційного аудиту управління Держслужби якості освіти у Волинській області Марія Лучинець, головний спеціаліст сектору роботи з експертами Володимир Матвіюк, начальник відділу взаємодії з органами місцевого самоврядування, моніторингу та позапланового контролю закладів освіти Володимир Сірук, начальниця гуманітарного відділу виконкому Смолигівської сільської ради Світлана Андрійчук.

Здійснювати моніторинг педагогічної діяльності вчителів і відвідувати уроки будуть учителька початкових класів ЗОШ І-ІІ ст. с. Мстишин Луцького району Наталя Довгополюк, її колега із ЗОШ І-ІІ ступенів ім. Ганни Жешко смт. Турійськ Алла Євтушок та директор ліцею №7 м.Ковеля Валерій Кубай.

Після закінчення аудиту заклад отримає розгорнутий експертний висновок щодо якості надання освітніх послуг з рекомендаціями, покликаними вдосконалити навчально-виховний процес.




один коментар
  1. Начальниця відділу інституційного аудиту Державної служби якості освіти у Волинській області-оце посада! Ви раніше чули про таку? Там таких *різних)багато,ось куди йдуть гроші освітян.І КАРАНТИНУ НЕ БОЯТЬСЯ!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер