<

Семикратний рекордсмен України із Володимира-Волинського перемагає щоб потрапити в Олімпійську збірну України

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:04 | 4.10.2016 / Володимир /
Перегляди
33
/ Коментарі відсутні

4-го жовтня у Володимир-Волинській міській раді відбулась зустріч представників місцевих ЗМІ із Віктором Смичуком. Житель міста, котрий встановив сім рекордів України із пауерліфтингу, наразі шукає допомогу від метценатів та небайдужих людей, щоб брати участь в інших змаганях та перемагати. Зізнається, що дуже хоче потрапити до складу Олімпійської збірної команди.

Як розповів Віктор Смичук, спортом почав займатись 7 років тому. За два останні роки встановив сім рекордів України та здобув безліч медалей, кубків та дипломів змагаючись. В свої 21 рік вже здобув майстра спорту міжнародного класу.

“Вітя в нас дуже наполеглий, дуже дисциплінований. Він інвалід 3-ї групи від народження і те, що він досяг таких результатів це чудо. Хочу сказати, що ми думаємо, щоб перенаправити Вітю на тренерську роботу. У нас багато людей у місті, є ГО”Берег Надії”, ми вже проводили розмови, щоб задіювати таких діток до спорту, якщо мають бажання. Тому ми хочемо щоб Вітя працював тренером, адже хто краще може показати чого можна добить, як не людина яка це все пройшла? Ми вважаємо, що він є гордістю нашого міста та навіть області. Зараз на Вітю чекає ряд складних змагань і ми шукаємо метценатів, бо на жаль підготовка та участь потребують фінансових затрат,” – розповів Володимир Подзізей,  голова правління СК “Любарт”.

На завершення зустрічі Віктор Смичук розповів, що наразі готується до Чемпіонату Євразії та Чемпіонату  України з пауерліфтингу. Також поділився найзаповітнішою мрією – увійти до склади Української олімпійської збірної.

img_1039
img_1040
img_1041




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок