<

“Що нам з ним робити?” – депутати Володимира-Волинського не дозволяють колезі скласти мандат

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:19 | 25.04.2018 / Володимир /
Перегляди
23
/ 1 коментар

Чергова сесія депутатів Володимир-Волинської міської ради закінчилася розглядом проекту рішення про складання Андрієм Хілінським повноважень місцевого обранця. 

25-го квітня депутати вже в третій раз голосували за складання депутатського мандату Андрієм Хілінським. Зазначимо, що Хілінський відвідує засідання профільних депутатських комісій, однак не з’являється на сесії вже кілька місяців.

На сесії в жовтні 2017 року також обговорювали питання щодо складання повноважень місцевого обранця. Тоді колеги по раді прийняли рішення допомогти депутату та виділити кошти на лікування, адже саме поганим станом здоров’я Хілінський пояснює своє бажання скласти мандат.

Чергова сесія не стала виключенням. Однак депутати вже без обговорення проголосували проти складання мандату. Після виведення результатів на екран, депутат Руслан Мороз кинув репліку “А що нам з ним робити?”. На цьому розгляд проекту закінчився. Андрій Хілінський продовжує перебувати в статусі депутата Володимир-Волинської міської ради.

Зазначимо, що якщо депутати таки проголосують за складання повноважень, то замість його зайде наступний член партії “Свобода”, який набрав найбільше голосів на місцевих виборах 2015 року.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок
22 Квітня, Понеділок