<

Що буде з галуззю охорони здоров’я у Володимирі-Волинському?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:15 | 17.07.2018 / Володимир /
Перегляди
0
/ коментарі 3

Міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк на брифінгу 17-го липня пояснив, як далі відбуватиметься процес створення  нового комунального медичного підприємства.

Нагадаємо, що 10-го липня на позачерговій сесії міської ради депутати проголосували за створення комунального підприємства «Володимир-Волинський центр первинної медичної допомоги». Це підприємство має розділити первинну і вторинну ланки медицини, як цього вимагає законодавство.

“Зараз триває його реєстрація, є деякі організаційні моменти. Підприємство працюватиме щодо отримання в якнайкоротші терміни ліцензії та заключення угоди на фінансування з Національним центром здоров’я України. В подальшому буде набрано штат лікарів і та інший медичний персонал. Сподіваємось, що ми рухаємось в правильному напрямку, адже здоров’я громадян – це найголовніше завдання. Днями у нас були голови Оваднівської та Устилузької об’єднаної тергромад, які на підставі договірних умов мають наміри делегувати нам свої повноваження в галузі охорони здоров’я”, – розповів Петро Саганюк

Раніше міський голова розповідав, що вирішили щоб був один засновник, а не спільно всі громади і місто. Мовляв, це спростить управління медичним комунальним підприємством.




коментарів: 3
  1. установчі документи- Статут , який був затверджений 19 голосами депутатів міської ради не відповідає не декількома важливими позиціями чинному законодавству ,тобто документи які будуть подані державному реєстратору не відповідають вимогам чинного законодавства і комунальне підприємство по первиннці державним реєсратором не повинно бути зареєстроване . Але мабуть сценарій в нашому місті , де влада і державний реєстратор останнім часом не дотримується законів України буде наступний- таке підприємство , де керівника буде призначено навіть по конкурсу міським головою , буде зареєстроване. Ну а далі так як це є недопустимо з точки логіки та права – мабуть слід очікувати комісію з Мінвстерства охорони здоровя та комісію з Міністерства Юстиції , яка повинна дати належну оцінку як діям влади так і діям державного реєстратора . Ну і автоматично під знаком питання стане і ліцензія і угода з національним центром здоровя!!!

    • в попередньому коментарі є неточність . Речення ” Ну а далі так як це є недопустимо з точки логіки та права …- читати Ну а далі так як це допустимо з точки логіки та права …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця