<

СБУ та ДБР ведуть обшуки на митному посту «Устилуг»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:14 | 25.09.2019 / Володимир / /
Перегляди
25
/ коментарі 4

Працівники Служби безпеки України та Державного бюро розслідувань з ночі проводять слідчі дії на митному пості «Устилуг».

Про це повідомляють Волинські Новини з посиланням на коментар головного державного інспектора з питань доступу інформації Волинської митниці ДФС Валентина Черниш.

«Слідчі дії розпочались у відділі митного оформлення №4 близько 3 години ночі і тривають досі. Ініціатор – ДБР і СБУ», – зазначила вона.

Як повідомили БУГу, перевірка пов’язана із статтею 368 ККУ: Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою

Натомість користувач фейсбуку Павел Верещагин, який анонімно публікує інформацію про роботу митних служб, повідомив, що спецпризначенці поклали всю зміну обличчям додолу.




коментарів: 4
  1. Якщо поклали мордою об асфальт -то правильно зробили ,вже давно пора навести лад з тими хабарниками .

  2. Перетинаю кордон два рази на рік. В серпні везла діван і шафу беу з дому до дому. Тримали нас 4години. Кажу таможенніку, що запропонувала би “на лапу”, але боюсь, бо свідома того, що і я поношу вину. На що відповів :- ПРОПОНУЙТЕ. По цілій “транзакції” благословив нас на дорогу. Довго погоджувалась зі стратою, бо краще дала діткам, або старшим людям. Лишилося враження, що наш край сохнувся знову в розвитку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер