<

Саботаж опалювального сезону у Володимир-Волинську: кому вигідно?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:55 | 15.09.2015 / Володимир /
Перегляди
0
/ коментарі 3

Невщухає скандан навколо передачі трьох котелень міста, із комунальної власності у приватну. А також, постало питання встановлення газових лічильників, гроші на які були виділені із міського бюджету, але станом на вівторок, 15-го вересня, ще жоден не встановлений.

За результатами 46-ої сесії міської ради, було прийняте рішення виділити території під нові котельні. Зокрема, це два участки, для того, щоб переобладнати систему із підвальних газових котелень на більш безпечну систему і вивести їх із підвалів будинків.

“Інвестор, який пропонував зробити цей проект, пропонує меншу ціну за опалення, чим є на сьогодні. А вони (керівництво теплокомуненерго у Володимир-Волинську – ред.), говорять: “якщо вивести ці котельні із комунальної власності, то зросте тариф для решти населення”.  А чому ж вони не говорять, що жодного лічилника не встановили? Ми дали їм 700 тисяч гривень. Чули, що каже? Бо їм не вигідні лічильники! Їх цікавлять інтереси колективу, а не міста.” – сказав журналістам на брифінгу Петро Саганюк.

Також,  на керівника Володимир-Волинського теплокомуненерго Романа Лисюка, розпочато службове розслідування, за невиконання доручень розпоряджень голоми міської ради. Матеріали розслідування будуть передані до прокуратури.




коментарів: 3
  1. а жук реально казав, що тке не вигідні лічильники,тому і не ставить.але ж вони вигідні людям!!!!!!це ж комунальне підприємство-народ хай вирішує,чи треба їм таке чи ні.може розібравшись і погодяться розігнати ВСІХ!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа