<

«Ринки мають працювати і розвиватися. Є в планах відкрити ще один», – Ігор Пальонка

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:50 | 15.10.2020 / Володимир / /
Перегляди
16
/ 1 коментар

У місті нині діє три великих ринки – речовий біля автостанції, госпрозрахунковий та «УСВ», а також невеликий базарчик біля ЗОШ №3. Усі вони забезпечують містян робочими місцями, а отже, мають бути збереженими.

Таку принципову позицію озвучив кандидат на міського голову Володимира-Волинського Ігор Пальонка під час зустрічей із підприємцями, які торгують на ринках, пише Кордон.

У ході зустрічі було окреслено ряд важливих питань. Підприємці і продавці скаржилися на погану інфраструктуру, зокрема на речовому ринку. Порушували питання недобросовісної конкуренції з боку заїжджих торговців, які орендують торгівельні площі у закладах комунальної власності. Висловлювали побоювання щодо збереження своїх робочих місць.

Позиція Ігоря Пальонки чітка: потрібно не просто зберегти міські ринки, але й створити для працівників комфортні і безпечні умови праці.

– Малий бізнес, самозайнятість – це надзвичайно важливий елемент функціонування міста, – підкреслив Ігор Пальонка. – Базари і ринки забезпечують робочі місця, тому міська влада не має права їх знищувати. Ми повинні створити максимально зручне середовище для їхньої роботи і розвитку, допомогти у розв’язанні проблем і забезпечити усім підприємцям міста чесні і рівноправні умови.

Більше того, в Ігоря Пальонки є плани зі створення ще одного ринку у Володимирській громаді – для сільськогосподарської продукції.

«Ця потреба назріла давно, адже територія, виділена під с/г ринок у місті на Сагайдачного, замала і не задовольняє потреби ні продавців, ні покупців. З цим не раз до мене зверталися як виробники продукції, так і жителі міста і Зарічанської громади, – розповів він. – Тож, наразі ми підшукуємо зручну ділянку поблизу траси на території Заріччя, або Федорівки і в новоствореній Володимир-Волинській громаді обов’язково створимо сільськогосподарський ринок».




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа