<

Облаштування рекреаційної зони на Риловиці у Володимирі-Волинському планують завершити до літа 2020

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:10 | 22.01.2020 / Володимир / , , /
Перегляди
12
/ Коментарі відсутні

Роботи над облаштуванням нової рекреаційної зони на річці Риловиця планують завершити до початку літа 2020-го року. Саме такий дедлайн поставили під час наради з усіма учасниками цього процесу, яка відбулася 21-го січня у Володимирі-Волинському.

За словами народного депутата Ігоря Гузя, який виступив ініціатором проекту та за сприяння його на об’єкт у 2019-му році надійшло мільйон держкоштів, залишилося 4 етапи, які потрібно встигнути зробити.

Треба попрацювати над підходами до острова і сходами, спроектувати і встановити малі конструкції, серед яких і дитячий майданчик і спортмайданчик, розробити план поливу зелених насаджень і встановити систему поливу, а завершальний етап – саме озеленення.

Як відзначив Гузь, він обговорить можливість залучення додаткового фінансування від приватних структур, адже це значно пришвидшить процес.

Частина коштів на облаштування парку вже була виділена з міського бюджету, розповів перший заступник міського голови Володимира-Волинського Ярослав Матвійчук. Також за міські кошти планують виконати ще ряд робіт з благоустрою. Детальніше у відео:

Нагадаємо, що наприкінці 2019-го року на острові на Риловиці встановили урбаністичні ліхтарі.

Також на острові є камери відеоспостереження.

Проект створення рекреаційної зони розпочали восени 2018-го – техніка виконала перший етап робіт. Окрім очищення Риловиці, завезли ґрунт на острів та підняли його рівень над рівнем річки на 30 сантиметрів.

Зазначимо, що острів на Риловиці став відомим наприкінці 2019-го року на початку 2020-го завдяки нутрії Міккі та нутренятам, які оселилися під берегом.

Відео про Міккі та нутренят переглянули в Ютубі та у соціальних мережах більше мільйона разів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа