<

«Ригі» мімікрують»: потенційний кандидат на мера Володимира-Волинського Зінкевич виступив проти ймовірного суперника Клим’юка

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:56 | 21.02.2020 / Володимир / /
Перегляди
8
/ коментарі 3

19-го лютого на своїй сторінці у фейсбуці депутат Волинської обласної ради, потенційний кандидат на посаду мера Володимира-Волинського на місцевих виборах-2020 Костянтин Зінкевич опублікував допис, у якому висловив чітку позицію «проти» ще одного потеніційного кандидата на мера Максима Клим’юка.

У дописі Зінкевич нагадує про події Майдану та називає Клим’юка «людиною без моралі», яка тоді «звіряла по списку тітушок» на Антимайдан.

Нагадаємо, раніше БУГ зазначав імена потенційних кандидатів на мера Володимира-Волинського.

Допис Костянтина Зінкевича подаємо без змін:

“6 років Майдану. Того Майдану, який забрав у нас сотні життів громадян, які не дали пошматувати країну і віддати її для Росії. Тоді беркути били і вбивали людей, тітушки добивали.

Суду і покарання для вбивць і злочинців Януковича вимагати необхідно. Але не менш важливо не забувати, хто до цього призвів, і як в подальшому вовки вдягають овечу шкуру.

На прикладі Нелі Штепи складається враження, що якби Янукович зараз приїхав до України, то його б відпустили на волю. Для мене, як громадянина, оці рєшаловські суди-пересуди не мають ваги. Мені важливо, щоб люди мали пам’ять і знали, хто їх «продасть» у самі вирішальні моменти.

Про близьке оточення Януковича ми усі знаємо. Але не забувайте про тих, на кого він впевнено опирався на місцях, хто відчував себе безкарним і мімікрує тепер у різних образах та партіях. Кожен знає про свою місцевість.

Наприклад, у нас у Володимирі-Волинському в той час, коли активна громада їхала до Києва підтримати майданівців, «Партія регіонів» до останнього не складала партквитки і активно відправляли тітушок на київський Антимайдан. Відомий бізнесмен Олег Борбелюк фінансував, а людина без моралі на ім’я Максим Клим’юк займалась організацією.

У Володимирі біля «вуглерозвідки» стояв великий автобус на Київ, на вході у якому стояв Максим і звіряв по списку тітушок. Цей хлопець взагалі полюбляє списки. Шахрайським способом також ще до Майдану наповнював списки «Молодих регіонів», підсовуючи малолітнім хлопцям і дівчатам під виглядом звичайних анкет заяви на вступ у «Молоді регіони».

Не так давно під час президентських виборів у виборчий фонд Анатолія Гриценка володимирські «ригі» зафундували один мільйон євро. (Про це є багато у відкритих джерелах.) Ну, і щоб обійти законодавство, то різні громадяни поповнили фонд Гриценка на суми до 1,5 млн грн. кожен. І звісно ж, списком фундаторів займався Максим Клим’юк. Деякі з тих людей навіть не знали, навіщо дають Максимові свої паспорти.

«Ригі» мімікрують. У різних регіонах по різному. У нас, наприклад, вони прикупили місцевих радикалів, «гриценків», БППшників, і місцевих «козаків Гаврилюків». Тим часом зайшовши у місцеві ради під табличкою «Наш край». І далі ведуть свою підривну діяльність на користь Росії, узгоджуючи свої дії з Медведчуком, Бойком, Вілкулом, Гундяєвим та іншими ворогами України.

Звичайно, вони профінансують і гурток вишиваної сорочки, і найпатріотичнішу книжку, і сфотографуються із найщирішою посмішкою з військовими, і прикормлять більшість медіа. Усе згідно кремлівських методичок.
Люди, будьте обачні. І пам’ятайте.
Як шана загиблим і заради гідного життя живих.”




коментарів: 3
  1. Так хто за кого? Бо ми вже заплутались??

  2. Зінкевич, хай за всі міліони відчітаеться, які получів на картку, яка би корова мичала. Ти коли розкажеш за всі гроші??????????????????????????

  3. Роман Мартинюк, ще не відчитався. За допомогу від ГО Активіст військові відчитались. Але мова про місцевих ригів.

Коментування вимкнено, але є можливість надіслати нам повідомлення на пошту - bugorgua@gmail.com

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа