<

Рибалив сітками: у Володимир-Волинському районі виявили порушника

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:39 | 2.09.2020 / Володимир / /
Перегляди
9
/ Коментарі відсутні

В останній тиждень серпня волинські рибпатрулі викрили 11 порушень Правил рибальства. Зокрема, одного з них виявили на водоймі між селами Ласків та Новосілки Володимир-Волинського району 29-го серпня.

У період з 24-го по 31-го серпня державні інспектори Волинського рибоохоронного патруля зафіксували 11 порушень законодавства у сфері охорони водних біоресурсів. Так, складено п’ять протоколів, оформлено один акт виявлення та вилучення безхазяйного майна, – повідомляє пресслужба Волинського рибоохоронного патруля.

«За даний період на порушників накладено 255 грн штрафів. Збитки, завдані рибному господарству України, склали 1 173 грн. Під час проведених рибоохоронних заходів державні інспектори вилучили 7 кг водних біоресурсів. Також вилучено 7 од. заборонених знарядь лову та ще чотири од. – за актами безхазяйного майна», – повідомив заступник начальника управління-начальник відділу ОВБР «Рибоохоронний патруль» Сергій Починок.

29-го серпня на водному об’єкті між селами Новосілки та Ласків Володимир-Волинського району виявили громадянина, який здійснював вилов водних біоресурсів забороненими знаряддями лову – двома мисиновими сітками. Порушник встиг зловити рибу: щука- 1 екземпляр, товстолоб – 2 екземпляри, краснопірка – 4 екземпляри, окунь – 3 екзепляри, чим завдав збитків рибному господарству України на суму 1 173 грн.

На особу оформлено адмінпротокол за ч. 4. ст. 85 КУпАП. Матеріали справи направлено до суду для притягнення порушника до відповідальності та відшкодування завданих збитків. Заборонені знаряддя лову вилучено.

Раніше, 26-го серпня в ході рибоохоронного рейду на ринку Шацького району в урочищі Гряда троє громадян здійснювали продаж 6 кг живих раків без документів, які підтверджують походження водних біоресурсів та законність їх придбання.

На даних осіб складено протоколи за ч. 1 ст. 88-1  КУпАП. Матеріали справ готуються до передачі в суд для притягнення правопорушників до відповідальності.

Волинський рибоохоронний просить повідомляти про порушення правил рибальства та порядку придбання чи збуту риби за номером телефонної «гарячої лінії» відомства: (067) 360 78 40.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця