<

Рибалки «здали» двох мешканців Володимира-Волинського, які збирались полювати вночі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:14 | 10.06.2020 / Володимир / , /
Перегляди
6
/ 1 коментар

6-го червня рибалки-любителі повідомили рибоохоронний патруль, що на річці Луга, поблизу села Черчичі Володимир – Волинського району, громадяни ймовірно готуються здійснювати вилов водних біоресурсів електрострумом.

Державні інспектори рибоохорони прибули на місце правопорушення. Близько 2 ночі викрили двох жителів міста Володимир – Волинський, які прямували до лісу, маючи при собі дві рушниці, прибори нічного бачення та глушники. Громадяни вірогідно готувалися до полювання на тварин у темний час доби, – повідомляє пресслужба Волинського рибоохоронного патруля.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Володимир-Волинського відділу поліції ГУНП у Волинській області для подальшого з’ясування причин та обставин даної справи.

«Дякуємо громадянам за допомогу у виявленні правопорушень. Закликаємо громадськість і надалі інформувати рибоохоронний патруль про порушення правил рибальства. Ваша активність допомагає попередити серйозні злочини. Якщо ви стали свідком факту браконьєрства – прохання повідомляти на номер «гарячої» лінії рибпатруля: (067) 360-78-40» – повідомив начальник Волинського рибоохоронного патруля Тарас Куньчик.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок