<

Рятувальники з Володимира-Волинського родовжують навчання дітей правил безпеки життєдіяльності

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:53 | 14.11.2015 / Володимир /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

У п’ятницю, 13-го листопада до рятувальників у гості завітали учні Бубнівської загальноосвітньої школи.

У кожного учня здійснилася мрія – хтось хотів приміряти на себе бойовий одяг та спорядження вогнеборців, хтось посидіти за кермом автомобіля, уявляючи себе справжнім бійцем вогняного фронту. Загалом 20 школярів влаштували цікавий екзамен рятувальникам: «а це для чого, а це?» – запитання сипались на голови працівників  7-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Володимир-Волинська звідусіль. Так діти жваво цікавились і роботою рятувальників, і їх буднями, – повідомляє прес-служби У ДСНС.

Під час екскурсії підрозділом працівники ДСНС розповіли малечі основні правила безпеки життєдіяльності, зокрема і пожежної безпеки, на прикладах пояснювали як уникнути пожежі в будинку, що робити коли надзвичайна подія вже сталася. Нагадали і про те, як поводитися в різних екстремальних ситуаціях, зокрема і при виявлені вибухонебезпечних предметів.

Звернули увагу дітей рятувальники і на причини пожеж, наслідки дитячих пустощів із вогнем та наголосили про відповідальність за хибні виклики.

Надзвичайну зацікавленість викликала розповідь та демонстрація можливостей пожежно-рятувального автомобіля, аварійно-рятувального спорядження та демонстрація гасіння умовної пожежі.

На згадку про гостину у  пожежно-рятувальній частині педагоги отримали пам’ятки про основні правила безпеки життєдіяльності. Діти були у захваті від екскурсії та пообіцяли завжди дотримуватись правил, які збережуть їх здоров’я та життя.

Екскурсії триватимуть для освітніх закладів й надалі. Таким чином кожен учень зможе отримати фахову консультацію від рятувальника щодо того, як поводити себе у кризовій ситуації.

11111




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа