<

Рятувальники Володимира-Волинського провели пожежно-тактичні навчання в одному з найдавніших музеїв Волині

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:56 | 17.02.2017 / Володимир /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Рятувальники провели пожежно-тактичні навчання в одному з найдавніших музеїв краю.

Володимир-Волинський історичний музей – один з найдавніших музеїв Волині. Перша музейна збірка у м. Володимирі-Волинському була створена при Братстві Святого Володимира, заснованому у 1887 році. Це було сховище для збереження старожитностей. Нині у музеї зберігається понад 17 тисяч експонатів основного фонду.

За легендою, 16 лютого у місті Володимирі-Волинському на другому поверсі історичного музею, що знаходиться на вулиці Івана Франка, 6, виникла пожежа. Черговий, помітив пожежу та одразу зателефонував за номером «101». Саме так і розпочалися пожежно-тактичні навчання рятувальників – сьогодні вони вдосконалювали свою професійну майстерність з метою практичного відпрацювання дій з гасіння пожеж на об’єктах культурно-освітніх закладів.

Вже за декілька хвилин після повідомлення про умовну пожежу на території історичного музею з’явилися працівники 7-ої державної пожежно-рятувальної частини міста Володимира-Волинського. Вогнеборці спочатку провели розвідку, і в апаратах на стисненому повітрі вирушили у задимлене приміщення, де у лічені хвилини ліквідували пожежу.

По завершенню навчань, адміністрація об’єкту культурної спадщини та рятувальники з приємністю зазначили, що відпрацювання усіх дій дозволило на практиці перевірити, як знання і вміння обслуговуючого персоналу, так і спільні дії з фахівцями ДСНС.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер