<

Рятувальники Володимира-Волинського провели навчання у пологовому будинку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:57 | 23.05.2015 / Володимир /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

У Волинській області тривають навчання служб цивільного захисту щодо ліквідації різних надзвичайних подій і ситуацій на об’єктах з масовим перебуванням людей.

Жінки виношують дітей з любов’ю, а народжувати мають у безпеці. Саме для безпечного перебування майбутніх мам у медичному закладі міста Володимира-Волинського рятувальники провели спеціальні тренування.

21 травня для перевірки дій персоналу та керівництва медичних закладів на випадок виникнення надзвичайної ситуації чи пожежі, а також відпрацювання спільного порядку проведення аварійно-рятувальних робіт проведено тактико-спеціальне навчання у пологовому та гінекологічному відділеннях Володимир-Волинського територіального медичного об’єднання.

Згідно з задумом навчань – пожежа виникла в одній з кімнат на першому поверсі медичного закладу. Черговий, помітив пожежу та одразу зателефонував за номером «101».

Працівники лікарні провели оповіщення керівництва та працівників відділень та розпочали заходи з евакуації жінок, які перебували у пологовому та гінекологічному відділеннях.

До місця умовної пожежі за дві хвилин прибула чергова варта 7-ї Державної пожежно-рятувальної частини У ДСНС України у Волинській області. Для проведення розвідки та гасіння тренувальної пожежі в умовах сильного задимлення було сформовано ланку газодимозахисників, які паралельно із проведенням розвідки та евакуації постраждалих, проводили роботи по захисту від вогню сусідніх приміщень.

Підводячи підсумки, керівник навчань, в.о. начальника Державної пожежно-рятувальної частини №7 Олександр Бенеда зазначив, що завдяки злагодженим та оперативним діям рятувальників, служб екстреного реагування та адміністрації об’єкту щодо ліквідації пожежі та проведення рятувальних робіт в лікувальних закладах умовну пожежу вдалося швидко ліквідувати та не допустили поширення вогню по усій будівлі.

У результаті навчання працівники усіх служб удосконалили теоретичні навички та практичні уміння з ліквідації наслідків надзвичайної події та надання допомоги у надважливому відділенні лікарні – там, де народжується майбутнє країни.

У ДСНС у Волинській області




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер