<

Рятувальники Володимир-Волинська провели роз’яснювальну роботу з населенням Березочівської сільської ради

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:52 | 7.10.2015 / Володимир /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

7-го жовтня працівники Володимир-Волинського міськрайвідділу УДСНС України у Волинській області провели рейд щодо відпрацювання житлового сектору на території Березовичівської сільської ради Володимир-Волинського району, де навчали місцевих жителів правилам безпеки життєдіяльності у осінньо-зимовий період.

У процесі подвірних обходів фахівці служби «101» акцентували увагу мешканців на утриманні приладів опалення у справному стані. Крім того, потрібно подбати й про металеві листи перед топковими отворами, щоб жарина чи навіть найменша іскра не пошкодили підлогу, а відтак і не спричинили пожежу. Також під час рейду рятувальники закликали людей не допускати спалювати стерню та суху рослинність, – повідомляє У ДСНС України у Волинській області

Посилену увагу рятувальники загострили на інформуванні одиноких, неблагополучних та багатодітних родинах: батьків закликали на необхідності прививати дітям поважне ставлення до правил безпеки змалку; нагадували про те, що сірники, запальнички та інші джерела відкритого вогню необхідно тримати від дітей поза межами досяжності.

Для кращого засвоєння інформації рятувальники вручали кожному листівки з правил пожежної безпеки, застерігаючи людей бути украй обережними з вогнем не тільки у побуті, а й під час відпочинку в лісах та під час господарських робіт на відкритих територіях.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер