<

Рятувальники провели для студентів педагогічного коледжу Володимира-Волинського заняття з цивільного захисту

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:41 | 21.03.2016 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

21 березня у педагогічному коледжі імені А.Ю. Кримського міста Володимира-Волинського Волинської області відбулися заходи у рамках Дня цивільного захисту за участю співробітників місцевого підрозділу ДСНС.

У тренуваннях взяли участь студенти усіх вікових груп, а також викладачі, технічні працівники та обслуговуючий персонал. Після того, як пролунав сигнал «Тривога», студенти та педагоги організовано залишили навчальні кабінети та вишикувалися на подвір’ї, – повідомляють  у прес-службі  ДСНС у Волинській області.

Після переклички педагоги констатували, що з навчального корпусу були евакуйовані усі студенти та персонал. Спостерігаючи за евакуацією, представники Володимир-Волинського районного відділу УДСНС України у Волинській області зазначили, що її проведення було грамотним та чітко спланованим. Фахівці ДСНС нагадали порядок проведення евакуації у випадку надзвичайної події та наголосили, що уміння діяти в екстремальних ситуаціях, слухати команди дорослих та чітко їх виконувати – запорука безпеки.

Крім того, майбутні педагоги спостерігали за приборканням імітованої пожежі учасниками добровільної пожежної дружини навчального закладу.

2103001




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер