<

До рятувальників завітали володимир-волинські школярі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:45 | 24.05.2017 / Володимир /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

22-го травня на базі 7-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Володимира-Волинського рятувальники з метою навчання дітей правил безпеки організували цікаві заходи для учнів 2-го класу навчально-виховного комплексу загальноосвітньої школи № 3 ліцею І-ІІІ ступенів.

Під час їх проведення рятувальники розповіли школярам основні правила безпеки життєдіяльності і зокрема пожежної безпеки, на прикладах пояснили як уникнути пожежі в побуті, що робити коли надзвичайна подія вже сталася. Також розповідали про основні причини пожеж, наслідки дитячих пустощів із вогнем та про відповідальність за хибні виклики.

Діткам пояснили, що знайшовши на вулиці чи приміщенні будь-яку іграшку, що їм не належить, зачіпати її руками не дозволяється, оскільки є ймовірність, що там можуть бути замасковані вибухонебезпечні предмети.

Крім того, фахівці ДСНС продемонстрували учням пожежну та аварійно-рятувальну техніку, яка є на озброєні в підрозділі та показали їх можливості. Усі бажаючі мали можливість приміряти бойовий одяг та спорядження, посидіти за кермом автомобіля, уявити себе у ролі майбутнього рятувальника.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця