<

Рух біля митного пункту «Устилуг» був паралізований через примхи водія на «Мерседесі»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:09 | 7.08.2018 / Володимир / , /
Перегляди
5
/ коментарів 13

В ніч з 6-го на 7-ме серпня близько 1:00 на пункті пропуску «Устилуг» припинився рух через водія «Мерседесу» на іноземній реєстрації, який вимагав пропустити його без черги.

Як говорять очевидці, водій вимагав пропустити його без черги, хамив людям та правоохоронцям. “Ви не знаєте з ким маєте справу”, – вигукував він.

Коли правохоронці спілкувалися з чоловіком та вимагали дотримуватися законодавства, чоловік використовував нецензурну лайку та навіть вчинив шарпанину з поліцейським.

Зранку 7-го серпня, близько 10:30 вдалося вирішити ситуацію, чоловіка затримали, забрали в поліцейський автомобіль та направлять до суду. Рух відновили.

За ніч на митниці сформувалася черга в більш як 100 автомобілів, у яких перебували і пасажири з маленькими дітьми, в тому числі “застрягли” і рейсові автобуси.

Детальніше – у відеозаписі інтернет-видання БУГ.

https://www.facebook.com/bugorgua/videos/1842213135857780/




коментарів: 13
  1. Написали про “мерс” без черги.
    Ви б краще про “мэсну” бикоту, яка всю ніч і день без черги лізе. Через них в кінці черги і стоять люди годинами на місці, от і терпець вривається.
    Але про це щось не цікаво писати, тому що вони валадімірскіє і устилузькіє ну і звичайно і з нававалинська, то ж не буде сенсації.
    А поліція – до с..ки

  2. Перші 5 сек відео говорять про те, що ці люди достойні тієї назви як їх назвав мужик на Мерсі…
    Цитата: ««я рахую, що нормально, із-за того що всі ми влазим… і.т.д»»

  3. Рух біля митного пункту «Устилуг» був паралізований через бардак, бо всі місцеві лізуть без черги і водій на «Мерседесі» не став терпіти той дурдом! Поліція не виконує свою роботу!

  4. Нормальні люди поважають інших та не лізуть один поперед одного. А бидло пхається одне поперед іншого, через що й створюється черга. Прикордонники люблять бидло, бо ті їм платять.

  5. Читаю коменти і дивуюсь! Пропустили – зле, не пропустили – теж зле:) Ті їдуть, бо “мєстниє”. Приїхав Президент в Устилуг і зупинився біля людей – їм заплатили. Весь цей стиль – це нитіки, це люди, яких наші сусіди називають ХАМ і ХАХОЛ, а не УКРАЇНЕЦЬ. Робіть висновки, хахли, а щось не подобається, то зараз є чудова нагода поїхати в Донецький аеропорт і все виправити.

  6. Від того мерса бардака небуло. То мінти списали все на нього. Те що хамив то да…було…. А от чергу він нестворив!!!
    То мінтам похер на бардак перед таможнею… Їм люди відео показували як порушують правили дорожнього руху!!! Номе авто і порушення в них все було і їм всерівно!!! Та поліція не краща того мажора!!!! Таких як він за добу проїзжають сотні і їм це наруку!!!!
    Була б поліція як в поляків нормальна тоб була повага і порядок!!!!!

  7. Якби я на Таврії добивався справедливості на таможні , то спалили б нафуй мене ,разом з тим металолом . Тут просто побоялися статусного авто . Респект чуваку на мерсі , бо баригмени на бусах вже дістали усіх – в них все схвачєно/проплачєно.

  8. А чого б не зробити 2 паси. Люди , які катаються туди-сюди за товаром і з товаром, нехай мають свої чергу. Люди, які їдуть в далекі рейси, на роботу нехай мають окрему чергу. Скажете, чому таке ділення категорій?! Та тому, що вже не одна аварія українських автобусів, бусів, здавалося б на рівних європейських дорогах, бо заснув.

  9. Порядок в черзі до митниці створюється встановленням кількох цілодобових відеокамер і системою штрафів за “вклинювання” в чергу. На польській стороні “ялинкою” ж не стоять, хоча люди ж ті самі їдуть! Але біда в тому, що порядок в черзі -багато кому не вигідний, от і маєм те, що маєм – дехто “рубає бабелики”, а інші мерзнуть, чекаючи своєї черги біля лукойла чи в тополях…

  10. Вдруге пересікав границю, саме на “Устилуг”. Гіршої митниці, як тут не зустрічав- черги жахливі(наче спеціально перевірки довго проводять)
    корупція(вдруге водії автобусів башляють за якісь папіри)бидло-прикордонники(відношення сцикух в погонах до пасажирів автобусів хамське)!!! Ганьба

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа