<

Розповіли, як у Володимирі проводитимуться нарахування за послугу з теплопостачання

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:46 | 22.11.2022 / Володимир / /
Перегляди
659
/ 1 коментар

На сьогодні у 93% споживачів КП «Володимиртепло» встановлено загальнобудинкові теплові лічильники. Також у цьому місяці буде оснащено ще два житлові будинки міста приладами обліку теплової енергії.

Жителям таких будинків нарахування за послугу з постачання теплової енергії проводиться згідно з показниками теплових лічильників. Адже якщо тепло на будинок не подається, то лічильник нічого не рахує. Тож «зайвих» нарахувань у платіжках не буде, – інформує КП «Володимиртепло».

Якщо житловий будинок не оснащений приладом обліку теплової енергії, а через аварійні відключення були паузи у наданні послуги в такому будинку, то згідно з Постановою Кабінету Міністрів №151від 17.02.2010р. споживачам буде проведено перерахунок за послугу, при умові, що опалення не надавалося понад 12 годин.

Інформують, що в абонентів КП «Володимиртепло» є можливість отримати індивідуальний перерахунок, якщо температура повітря в їхній оселі становить менше +18С.

У такому випадку необхідно звернутися на аварійно-диспетчерську службу (АДС) нашого підприємства за телефоном 063-321-79-96 та подати заявку на заміри температури у вашому помешканні.

Зазначають, що в разі відсутності тепла по стояку чи в окремих квартирах, споживачам варто звертатися до управителів будинку – ОСББ чи Управляючу компанію (ЖЕК).




один коментар
  1. Казки бабці Матруни! Навіщо влітку нараховують оплату за тепломережі з площею балкона?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер