<

Розповіли про ситуацію з захворюваністю на грип і ГРВІ та про виявлені пневмонії у Нововолинську та Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:39 | 8.04.2020 / Володимир, Нововолинськ / , , /
Перегляди
173
/ Коментарі відсутні

Оприлюднили інформацію про кількість хворих на пневмонію, ГРВІ та грип у Володимирі-Волинському та Нововолинську станом на 8-ме квітня.

За даними Нововолинської центральної міської лікарні станом на 14:00 8-го квітня, всього у відділеннях закладу на лікуванні перебуває 8 хворих з діагнозом «Пневмонія», з них у 1- стан важкий, 6 – стан середнього ступеня важкості, 1 – одужує.

В інфекційному відділені пацієнтів знаходиться 2 пацієнти з проявами гострого респіраторного захворювання.

Протягом доби в приймальне відділення пацієнти звернулися 2 пацієнти з проявами респіраторного захворювання та 1 пацієнт з пневмонією, госпіталізовані.

У Володимирі-Волинському 8-го квітня через симптоми ГРВІ в Центр первинної медичної допомоги та територіальне медичне об’єднання Володимира-Волинського звернулися 20 осіб. Про це повідомили на офіційному сайті міста.

За результатами обстежень пневмонію діагностовано у 1 особи, яку було госпіталізовано. Використано 10 експрес-тестів на виявлення коронавірусу. 

Загалом станом на 8 квітня кількість громадян, що через симптоми ГРВІ звернулися за медичною допомогою в лікарняні заклади Володимира-Волинського, становить 246 осіб з міста і району, 98 із них – діти.

Всього у Володимирі використано 70 експрес-тестів на виявлення коронавірусу. 

Лікарями Володимира-Волинського проводиться спостереження за 321 особою.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер