<

Розповіли історію життя загиблого воїна 14 бригади Олександра Винокурова, якого поховали на Сумщині

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:13 | 4.10.2022 / Володимир / , , /
Перегляди
3420
/ коментарі 2

Він прослужив у ЗСУ майже три десятки років і цього року планував йти на заслужений відпочинок. Однак усім планам завадила війна. 16-го вересня майор Олександр Винокуров загинув у Шевченківському районі на Харківщині, підірвавшись на міні.

Поховали військовослужбовця 14-ї ОМБр у рідному місті дружини – Сумах, повідомляють у фейсбуці Володимирської міської ради.

«Він був надзвичайно доброю людиною, ніколи ні в чому не відмовляв і завжди дотримувався свого слова», – розповідає дружина полеглого бійця Яна.

У 1999 році вона разом із чоловіком переїхала з Сум до Володимира, куди Олександра відправили служити після закінчення інституту артилерії.

Останні 8 років, відколи війна прийшла на українську землю, родина Винокурових жила від ротації до ротації Олександра. Через постійні розлуки з сім’єю – дружиною та двома донечками, мріяв про те, як піде на пенсію і зможе більше часу приділяти найріднішим. Планували з Яною повернутись на Сумщину та придбати там власний будинок.

Через повномасштабне вторгнення росії та запроваджений воєнний стан мріям Олександра Винокурова, на жаль, не судилось здійснитись – додому у Суми 44-річний заступник командира самохідного артилерійського дивізіону з озброєння бригадної артилерійської групи повернувся уже на щиті…

Інтернет-видання “БУГ” висловлює щирі співчуття родині загиблого

Вічна пам’ять Захиснику!




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок