<

Розповіли, як укласти угоду про реструктуризацію боргу за тепло у Володимирі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:15 | 5.02.2021 / Володимир / /
Перегляди
6
/ коментарі 2

Підприємство «Володимир-Волинськтеплоенерго» повідомляє про можливість вирішити питання з оплатою за надані послуги з теплопостачання завдяки укладенню угоди про реструктуризацію боргу.

Щоб укласти угоду, необхідно безпосередньо відвідати КП «Володимир-Волинськтеплоенерго», що знаходиться за адресою: Володимир-Волинський, вулиця Сагайдачного, 19, та повідомити працівникам відділу збуту про бажання укласти договір про реструктуризацію. Фахівці повідомлять процедуру та допоможуть укласти договір.

Документи, необхідні для оформлення договору про реструктуризацію боргу:

  • паспорт власника/співвласника/зареєстрованого за відповідною адресою;
  • ідентифікаційний номер. 

За додатковими роз’ясненнями можна звертатись у відділ збуту КП «Володимир-Волинськтеплоенерго» за контактним телефонами: (мобільний) 063 041 37 82, (стаціонарний) 3-52-05.

При відвідуванні підприємства просять дотримуватися протиепідемічних заходів: бути у медичній масці та при вході скористатися антисептиком.




коментарів: 2
  1. Помрійте собі :))))))))))). Найшли дурачьків. Наші боргі то ваші проблеми а не наші :)))))))))).

  2. Начебто, як реструктуризуєш, то не треба віддавати. Як я можу щось обіцяти, якщо чоловікові на шахті не виплачують з/п, і перспективи ніякої. Мені здається що міська влада повинна прийняти якісь заходи, а не приїхати до ДП, типу “Пацани ви класні, я з вами!” А потім плакатись що великі борги по комуналці. Допоможіть ! Я сплачувала комуналку постійно без проблем.Зараз заборгованість більше 16 тис. Я думаю, що в такому ж стані всі шахтарські сім’ї. Так що пане мер і Ваша провина. Для Вас вже шахтарі, як “отработаний матеріал”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця