<

Про курси з перепідготовки та соціальної адаптації військовослужбовців говорили у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:22 | 21.03.2016 / Володимир / , , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

21-го березня у стінах Володимир-Волинської міськради відбулася зустріч між представниками Західного регіонального центру перепідготовки та соціальної адаптації військовослужбовців,  міської ради, гостями від НАТО та військовослужбовцями міста.

У рамках зустрічі Андрій Рой, директор громадської організації, анонсував, що за фінансової підтримки НАТО  військовослужбовці Володимира-Волинського мають змогу пройти 3-х місячні навчання з курсу “Менеджмент малого бізнесу”.

Навчання розпочинається вже із 22-го березня у другій половині дня, з понеділка по п’ятницю. Із військовослужбовців міста бажання повчитися виявилося 25-ть осіб. У підсумку всі отримають дипломи та сертифікати про закінчення курсів і зможуть пройти практику у місцевих підприємців.

“Ми вже не вперше проводимо у вас, у місті, такі курси. Навчання проходить в рамках співпраці НАТО-України з перепідготовки військовослужбовців, яка працює із 2000-х років. За час роботи, перепідготовку пройшло понад 8,5 тисяч людей. Дана програма фінансується із цивільного бюджету НАТО. Курс навчання є повністю безкоштовним у фінансовому плані та від військовослужбовців вимагаємо лише час та зусулля. ” – зазначив Криштофор Штаут, представник від НАТО.

IMG_3531
IMG_3536




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок