<

Відбувся розіграш Зимового кубка Володимир-Волинського з футзалу у селі Льотничому

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:59 | 12.01.2016 / Володимир /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

З ініціативи ГО “Нова Ідея” (голова Ярослав Кондисюк) юнацький турнір розіграшу Зимового кубка Володимир-Волинського відбувся у неділю 10 січня в спортзалі НВК Льотничого.

Стараннями викладача Івана Гнатюка спортивний зал закладу якісно підготовлений до змагань і справив приємне враження на всіх учасників змагань та їх вболівальників. До організації спортивного заходу долучився голова об’єднаної громади Зимне Вячеслав Католик. Матеріально підтримали турнір спонсор Валенти Кошельник і голова правління Фонду Матері Божої Неустанної Помочі протоієрей Микола Гінайло, які подбали про призи та подарунки учасникам, – повідомляє ГО “Нова Ідея”

Самі змагання пройшли в безкомпромісній боротьбі п’ятьох колективів з Устилуга, Льотничого, Сельця, Бубнова та Хмелівки. Саме в такому порядку команди розташувалися в підсумковій таблиці. І якщо перемога устилужан була безперечною то доля подальших місць була невідомою до останніх турів.

Призом кращого гравця відзначений Віталій Лукаш з Устилуга, а його колега по команді Дмитро Грищук – кращий голеодор, а кращим голкіпером визнаний Владислав Люлька з Льотничого.

Переможці та призери отримали кубки, грамоти та ціні подарунки. Всі учасники були обдаровані солодкими та іншими призами та отримали купу позитиву перед відновленням навчання у школах.

Організатори висловлюють подяку всім представникам команд та спонсорам за належне проведення змагань.

lME5HWGxjp0
tvnG2Aswz_I




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер