<

Розіграш цінних призів та знижки для всіх покупців обіцяє найсучасніший магазин мобільної техніки у Володимирі-Волинському*

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:13 | 22.11.2019 / Володимир / /
Перегляди
13
/ Коментарі відсутні

З 23-го листопада стартує масштабна акція від магазину Lifecell, що знаходиться у Володимирі-Волинському на вулиці Луцькій, 19 (навпроти парку «Слов’янський»). 

Протягом двох тижнів, придбавши у магазині смарфтони, аксесуари до них чи іншу техніку, усі покупці отримають гарантовану знижку. А також нагоду виграти цінні призи: фітнес браслет Huawei Color Band A2, портативний зарядний пристрій CROWN CMPB-604 Blue, гарнітуру Langsdom M420 Silver та 10 подарункових сертифікатів.

Детальніше про умови акції ви можете дізнатись у продавців-консультантів безпосередньо у магазині або за телефоном (073) 737-59-31. Також уся необхідна інформація буде опублікована на офіційній сторінці магазину у мережі фейсбук.

У цьому магазині представлений широкий асортимент товарів. Ви знайдете смартфони на будь який смак: від бюджетних варіантів, до флагманів провідних брендів.

До деяких смартфонів діє «кешбек» до 1199 гривень. Це означає, що придбавши акційні моделі, ви отримаєте цю суму на ваш телефонний рахунок.

Також ви можете підключитися до тарифів оператора Lifecell, протестувати та придбати вподобані смартфони та аксесуари до них.

«Відвідати магазин Lifecell на вулиці Луцькій, 19 – означає обрати необхідну техніку зі знижкою, взяти участь у розіграші та отримати шанс виграти цінний приз. Така можливість надається жителям і гостям Володимира-Волинського протягом двох тижнів», – зазначають власники магазину.

Якісна техніка за привабливими цінами, вигідні акції, повний спектр супутніх послуг. Магазин «Lifecell» працює за адресою: місто Володимир-Волинський, вулиця Луцька, 19 (Житловий комплекс «Яровиця»).




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок