<

Роздільне збирання сміття у Зимнівській ОТГ: закупили контейнери для пластику, невдовзі з’являться для скла

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:16 | 8.04.2020 / Володимир / , , , /
Перегляди
34
/ 1 коментар

8-го квітня з метою організації роздільного збирання побутових відходів було придбано перші контейнери для пластику, які будуть встановлені біля шкіл та інших громадських місць на території Зимнівської ОТГ, що у Володимир-Волинському районі.

Про це повідомляє В’ячеслав Католик, голова громади на своїй сторінці у фейсбуці.

“Також замовили контейнери для скла”, – зазначається в повідомленні.

У коментарі БУГу голова громади уточнив: наразі закуплено 10 контейнерів, всього планується закупити близько 40: на пластик і на скло:

“Планується поставити в кожному селі, біля шкіл, чи в центрі, якщо школа розташована на окраїні села. В першу чергу – біля шкіл, аби діти навчалися сортуванню. Сьогодні ось будемо ставити в селі Льотниче. Також замовили контейнери під скло – хочемо рухатись в сторону Європи. Аби в кожному селі люди привчались до сортування сміття”, – каже В’ячеслав Католик.

Він повідомив, що ОТГ заключила договір із фірмою ТзОВ “Вторма”, яка зобов’язується зібраний пластик на території громади купувати на переробку.

“В громаді 7 шкіл – в селах Зимне, Льотниче, Бубнів, Селець, Хмелівка, Микуличі, Хобултова. Плюс будемо встановлювати у великих селах, але плануємо, аби були такі контейнери в кожному селі громади”, – розповів голова громади.

Контейнери придбали за кошти місцевого бюджету.

Фото: В’ячеслав Католик 




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок