<

Розблокували 340 тисяч гривень на капітальний ремонт даху дитсадка у Володимир-Волинському районі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:12 | 27.11.2019 / Володимир / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Це кошти, які залучив народний депутат Ігор Гузь з державного бюджету. Загалом на потреби ДНЗ в селі Овадне Володимир-Волинського району з ініціативи нардепа спрямували 500 000 гривень.

Частину ресурсів встигли освоїти ще до серпня цього року, коли уряд політичним рішенням заблокував гроші на казначейських рахунках органів місцевого самоврядування Прибужжя. Загалом сума заблокованих коштів, яку «завів» парламентар в округ, становила майже 10 мільйонів гривень, – йдеться на офіційній сторінці нардепа у фейсбуці.

Отже, до кінця року всі планові роботи з капремонту даху дошкільного закладу в центрі Оваднівської об’єднаної громади мають завершити. Також ресурси на ці потреби спрямували з місцевого бюджету. У садку виховується близько 70-ти дітей.

Загалом внесок нардепа у розвиток села Овадне – 1 029 000 гривень. А це, окрім даху ДНЗ, ще й заміна старих вікон на енергоощадні у місцевій школі (300 тис. грн), придбання телевізора у навчальний заклад (25 тис. грн), комплект музобладнання у ЗОШ (35 тис. грн), меблів у ДНЗ (90 тис. грн) і облаштування дитячо-спортивного майданчика в селі (80 тис. грн).




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа