<

Розбійний напад у Володимирі-Волинському: зловмисники зв’язали двох жінок та викрали гроші

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:27 | 29.11.2019 / Володимир / , /
Перегляди
163
/ Коментарі відсутні

28-го листопада близько 18-ої години троє зловмисників у масках проникли в будинок 55-річної жительки Володимира-Волинського, спричинивши тілесні ушкодження та погрожуючи предметом схожим на зброю, зв’язали господиню та її 42-річну знайому й викрали із сейфа гроші.

Про це інформує сектор комунікації поліції Волинської області

Життю жінок загрози немає, їх не госпіталізовували.

Слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст. 187 (розбій, поєднаний з проникненням у житло) Кримінального кодексу України. У дію введено спеціальну поліцейську операцію.

На місце події виїжджали слідчо-оперативна група, керівництво поліції області, Володимир-Волинського відділу поліції та кінологи. Проведено детальний огляд місця події, опитано потерпілих.

Проводяться оперативно-розшукові заходи, спрямовані на встановлення осіб, причетних до скоєння цього злочину, їх затримання та притягнення до відповідальності. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 12 років.

Нагадаємо ввечері 28-го листопада інтернет-виданню “Буг” повідомили, що злодії проникли в оселю та зв’язали власника обмінників валюти у Володимирі-Волинському.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок