<

Роботи на новій карті сміттєзвалища неподалік Володимира-Волинського встигнуть завершити до кінця року

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:37 | 6.12.2019 / Володимир / /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

6-го грудня на нову карту сміттєзвалища неподалік Володимира-Волинського завезли ваговий комплекс. Тривають роботи з облаштування майданчика для розвантаження та встановлення освітлення.

Як зазначив перший заступник міського голови Володимира-Волинського Ярослав Матвійчук, приблизно за 10 днів підрядник встигне виконати усі роботи.

“Вже завершуються роботи по будівництву полігону. Встановлені опори освітлення. Сьогодні привезли вагу. До 10-ти днів сміттєзвалище буде завершене. Звісно, після технічного нагляду всі, я думаю, роботи будуть заактовані і проплачені”, – сказав Матвійчук.

Зазначимо, що в цьому році на новій карті полігону була вкладена спеціальна плівка, завершені роботи по котловану, вкладені труби відводу фільтрату.

Зазначимо, що роботи на новій карті сміттєзвалища розпочали ще восени 2018-го року. Об’єкт виконується за кошти державного бюджету, які виділили за сприяння народного депутата Ігоря Гузя, а також підтримки міського бюджету.

Нагадаємо, раніше у журналістському розслідуванні центру «Сила Правди» розповіли, що темпи будівництва полігону на папері і в розрахунках випереджають реальні роботи на мільйони гривень.

Тоді Ігор Гузь звернувся до керівництва СБУ, МВС та Генпрокуратури з вимогою провести розслідування справи щодо можливого привласнення та розтрати бюджетних коштів виділених на будівництво третьої черги полігону твердих побутових відходів для міста Володимира-Волинського.

Після завершення будівництва потужності полігону дозволять використовувати його упродовж близько десяти років.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер