<

“Поприв’язувати до робочих місць” депутатів земельної комісії Володимир-Волинської міськради запропонував Руслан Мороз

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:45 | 19.06.2015 / Володимир /
Перегляди
4
/ коментарів 5

“Останнім часом земельна комісія, що діє при Володимир-Волинській міськраді ніяк не може зібратися на своє засідання та прийняти такі необхідні для міста та його громадян рішення. “Нещодавно я, як голова комісії, проводив операцію “Капкан” та притягнув на робочі місця учасників комісії. Однак, так тривати далі не може. Інші комісії, хоч і засідають по 15-ть хвилин, а бюджетна – 16-ть, але на заклик голови з’являються”, – такі претензії до депутатського корпусу озвучив Руслан Мороз на черговій сесії міськради.

Депутата від ВО “Батьківщина” Леонтія Дмитрука Руслан Мороз взагалі звинуватив у втечі зі складу комісії та підсиланню замість себе іншого народного обранця. Така, на думку ряду представників громади міста, заява Руслана Андрійовича є зухвалою та висловлює його зневагу до людини поважного віку, який немало зробив для міста. Зокрема, таке бачення висловив голова фракції ВО “Свобода” у місті Володимирі-Волинському Сергій Коба.

На свій захист пан Дмитрук заявив, що з таким головою комісії працювати не може. “Скоро там нікого не залишиться, цей законний деребан землі викликає обурення в усієї громади! Хіба так можна – хоч і протягують через рішення міської ради виділення земельних ділянок, але вашим родичам і сусідам, пан Мороз”, – виступив із звинуваченнями Коба.

Окрім, того спільній роботі із Русланом Андрійовичем заважає його так зване кримінальне минуле. “З вами не має бажання працювати чесним громадянам! У вас за спиною кримінальне минуле!”, – оборювався головний свободівець Володимира-Волинського.

Далі протистояння між Сергієм Кобою та Русланом Морозом набуло ще більш комічного обрису. В момент, коли представник ВО “Свобода” вийшов на трибуну зачитувати проект звернення своєї фракції до Верховної ради України щодо розгляду питання про відповідальність уряду А. Яценюка, його опонент вигукував класичні фрази опозиціонерів “ганьба уряду” та “банду геть”.

В результаті пан Коба сказав, що якби депутат Мороз “мав совість”, то сам вже вийшов би зі складу комісії та дав можливість іншим працювати спокійно. Однак, одіозний голова земельної комісії вважає, що депутати просто зрозуміли, що у складі цієї групи “немає чого ловити” і тому не приходять на її засідання.




коментарів: 5

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер