<

“Різниця між мобілізованими і контрактниками дуже велика”, – командир військової частини Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:06 | 15.06.2016 / Володимир /
Перегляди
184
/ Коментарі відсутні

Для підготовки мобілізованого військовослужбовця, служба якого триває рік, а то й більше, потрібно значно більше коштів, ніж для контрактників.

Про це розповів командир військової частини №0259, яка базується у Володимирі-Волинському,Олександр Жакун у середу, 15-го червня, під час прес-конференції у приміщенні обласного військового комісаріату, – пише Конкурент.

“Різниця між мобілізованими і контрактниками дуже велика. Для мобілізованого дуже великі затрати. Мобілізований військовослужбовець проходить службу рік. Для його підготовки потрібні великі кошти. Для контрактника не потрібно стільки затрат пального, грошей тощо.

Олександр Жакун наголосив, що для військових, які служать за контрактом, є значно більше переваг, аніж для мобілізованих.

“Це пов’язано з тим, що все-таки і Президент, і Верховна Рада прийняла ряд законів, законодавчих актів, які стимулюють військову службу за контрактом”, – зазначив Жакун.

Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик підкреслив, що чимало бійців, які служили у військовій частині В0259, підписали контракти за фактом демобілізації.

“Величезна різниця між мобілізованими та контрактниками. Не тільки в затратах на підготовку, а й в моральному дусі, виконанню відовідних обов’язків”, – сказав він.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер