<

Рівень освоєння коштів бюджету розвитку становить 75% – звіт начальника ЖКГ на міськвиконкомі Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:24 | 17.11.2016 / Володимир /
Перегляди
1
/ коментарів 12

Для проведення будівельних робіт, реконструкції та капітального ремонту об’єктів, які фінансуються у 2016 році за рахунок коштів бюджету розвитку, виділено було понад 59,9 мільйонів гривень та станом на 15-те листопада освоєно лише 75%. Зокрема на черговому засіданні міськвиконкому про такий стан прозвітував начальник управління ЖКГ Володимир-Волинської міської ради Віктор Фіщук.

Загалом із вказаних 59,9 мільйонів гривень виділених для перерахованих робіт, використали понад 44,8 мільйони. Відповідно до звіту начальника ЖКГ, управління планує повідомити про 100% освоєння 15 грудня, тобто повинні ще допрацювати 64 об’єкти на яких наразі є неосвоєї кошти.

Рівень освоєння коштів головними розпорядниками становить:

  • виконавчий комітет – 30,6%
  • управління освіти, молоді та спорту – 70%
  • ТМО – 52,2%
  • управління соціального захисту населення – 60,3%
  • відділ культури і туризму – 29,1%
  • управління ЖКГ і будівництва – 80,3%
img_1899

По завершенню виступу першого доповіча Віктора Фіщука, міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк ще раз всім присутнім нагадав, що для міста існує проблема знайти підрядну організацію для виконання будівельних та ремонтних робіт.

Також мер Саганюк зауважив, що є проблема коли розпорядник коштів являється будь-яке обласне управління та додав, що на хід і якість таких робіт не мають змоги повпливати. Для прикладу навів ремонт дорожнього покриття по вулиці Ковельській, де замовником виступила Служба автомобільних доріг у Волинській області, а також ремонт будівлі майбутнього міського Центру зайнятості.

img_1910

Співдоповічадем по цьому питанню виступив В’ячеслав Петрук, начальник управління освіти, до котрого у члена виконкому Олександра Приступи було питання стосовно внесків у садочках. Як нещодавно, деякі місцеві ЗМІ вкотре підняли питання “добровільних-примусових” внесків у садочку “Вишиванка”.

“Добровільні – є, а примусових немає. Є батьківські комітети і вони самостійно вирішують питання по скільки вносити благодійні внески. Ці кошти йдуть на купівлю обладнання і інвентарю кращої якості. Директор і завідуючі до таких внесків не мають ніякого відношення,” – запевнив В’ячеслав Петрук.

Ще одне прохання надійшло від депутата міської ради Олега Тимосевича, котрий попросив звернути увагу, що в туалетах початкових класів відсутні двері. Наголосив, що при можливості варто було б їх встановити.

Міський голова також наголосив щоб начальник управління освіти контролював ремонт дахів у школах, та висловив обурення тим, що такі роботи розпочали проводити восени.

Третім співдоповідачем виступила Тетяна Шибирин, начальник фінансового управління. Пані Шибирин наголосила, що завершується бюджетний рік, а не освоєно ще понад 14,9 мільйонів гривень. Неосвоєні кошти міського бюджету залишаться в бюджеті міста, а ті, що були виділені за рахунок державної субвенції повернуться в казну країни.

img_1905
img_1906
img_1907




коментарів: 12
  1. ну освоїли 75 %( 44 млн ) , але як , а чому Фіщук не повідомив скільки “освоїв лімонів для влади в цілому і скільки для себе особисто , будиночок ж треба якось добудувати .

    • Може ти підеш на його місце і потім розкажеш скільки хто освоїв??? Чи освіта не дозволяе на більше ніж тут гавкати???

    • вже накрили і взяли начальника ЖкГ у Львові на сприяння заключення угод з підрядниками , скоро черга дійде і до Фіщука , а що в Володимирі це не так робиться , подивіться , які хатини у можновладців , у Саганюка хатинка – 300кв. м , смикалюк ще зовсім зелений чиновник має квартиру понад 100 кв.м. Матусевич розпочав булівництво супер-бази відпочинку в Зимному , а скільки чиновників будуються ,на яких машинах їздять і де відпочивають прості чиновники з влади явно не за заробітну плату …

      • а де взяв такі гроші на приватну церкву член церквиконкому Рябець , явно з плат за похорони …

        • добродію Петрук , з бюджету міста виділяють мільйони на потреби садків, і не зрозуміло куди йдуть побори з батьків дітей , може на подарки чи на якісь заморські наїдки ,ну а звіти будуть в порядку , показуть те , що купили на бюджетні гроші.

        • чого ви переживаєтє за Рябця , ось вже готовий законопроект , що треба буде декларувати все що є і місцевим депутатам і членам міськвиконкомам , думаю .якщо рябець глибоковірюча людина , і боїться Бога і він покаже в декларації ,де взяв гроші на приватну церкву…, а може йому позичив саганюк і таке може бути ,дивіться як він ряно і хвалить захищає кругом мера , адже ніхто не забороняє відмивати гроші вклавши її навіть у церкву…

          • а що там в цій компанії членів місьвиконкому робить представник місцевої самопомочі ???, хто скаже …

  2. Слухайте ви писаки, Фіщук живе на зйомній хаті, і вам заразам це легко можна довести, у Смикалюка мати все життя в Італії, а Саганюклвій хаті – вже понад 20 літ ісам він сивочолий дід. Він все життя не керівних посадах – як думаєте, на хату може і заробив! А вот де ви, пад….ки, молокососи по 30 літ на джипи назбирали і на квратірки???? І скільки ви будете на тому кордоні і на тій війні наживатис?

  3. Гей Якове, чом нервуєш? зрозумій шо “житель”, “бувалий”, “777”, “освіта” – це одна особа – шизофренік Жук. Зверни увагу як він іде і спілкується сам з собою, то в коментарях так само: в народі про таке гуторять – сам пернув, сам винюхав.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер