<

Рішення про перейменування Володимира потрапить на розгляд Верховної Ради: в комітеті підтримали одноголосно

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:24 | 1.12.2021 / Володимир / , /
Перегляди
832
/ Коментарі відсутні

1-го грудня питання повернення історичної справедливості – перейменування міста Володимира-Волинського на Володимир розглянули на засіданні комітету з питань організації державної влади.

Всі присутні депутати одноголосно прийняли рішення підтримати проєкт рішення та рекомендували Верховній Раді прийняти проєкт постанови про перейменування міста в цілому, йдеться у фейсбуці нардепа Ігора Гузя.

Як зазначають, 23 з присутніх народних депутатів проголосували за прийняття рішення про повернення Володимиру-Волинському історичної назви. Відтак після розгляду і підтримки в комітеті проєкт рішення потрапить до Верховної Ради.

Заступник голови комітету, нардеп Ігор Гузь відзначив, що прийняття рішення – є поверненням історичної справедливості. Крім того, цю ініціативу підтримує місцеве самоврядування.

Депутати міської ради прийняли рішення про перейменування майже одноголосно. Колеги депутата в комітеті відзначили, що назріє питання про перейменування Володимир-Волинського району. І воно буде вирішене після подання Волинської обласної ради.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер