<

Рік ремонту доріг: у Зарічанській ОТГ до асфальтування підготували 4 вулиці, ще 5 в планах

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:18 | 28.05.2020 / Володимир / , , /
Перегляди
7
/ Коментарі відсутні

У Зарічанській ОТГ 2020-ий рік – це рік ремонту доріг. Так вже підготовано до асфальтування у громаді 4 вулиці, на асфальтування ще 5-ти уклали договори або ж подали документацію.

Про це БУГу розповів голова Зарічанської ОТГ Ігор Пальонка. За його словами, за час існування громади вдалося капітально відремонтувати кілька вулиць. Загалом зробили немало: у селі Заріччя раніше відремонтовано вулицю Набережну, Рокицького і Садову, дорогу Вощатин-Ласків-Суходоли безпосередньо у селі Ласків.

Виконує роботи Луцька ДПМК.

“Цього року підготовані до асфальтування вулиці Нова, Червонобережна, Набережна к Заріччі та Жовтнева у Суходолах. По інших вулицях тривають тендерні процедури.

Коштів пішло: вулиця Набережна – 1 млн 400 тисяч грн, Червонобережна – 1 млн 300 тисяч грн, Нова – 920 тисяч, Жовтнева – 900 тисяч, а також Стемковського – 1 мільойон з бюджету громади. Вощатин-Ласків-Суходоли обійшлася нашому бюджету в 1 мільйон 600 тисяч, а Володимирська – 600 тисяч”, – підрахував Ігор Пальонка.

Вулиця Стемковського, як повідомив голова, має ремонтуватися за кошти місцевого бюджету, а також держкошти 50/50. Загальна вартість робіт на цій вулиці становить 2 мільйони гривень.

Окрім підготованих до вкладання асфальту вулиць, ще кілька у планах, заключено договір на ремонт вулиці Лесі Українки у селі Федорівка протяжністю близько 500 метрів, також готується документація по інши вулицям.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа