<

Рідні сестри судяться через батьківський будинок у Володимир-Волинському суді

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:25 | 5.11.2015 / Володимир / /
Перегляди
9
/ коментарів 5

4-го листопада у Володимир-Волинському міському суді відбулося засідання, на якому предметом спору було визнання осіб такими, що втратили право на користування будинком та зняття їх з реєстрації.

Позивач, Оксана М., судиться із рідною сестрою Наталією П. та через суд вимагає визнати сестру та її малолітнього сина такими, що втратили право на користування житловим приміщенням та зняти їх з реєстрації.

В процесі судового розгляду було встановлено, що в будинку у селі Нехворощі, через який виник спір, наразі ніхто не проживає і належав їх бабусі, яка подарувала його позивачці. Обидві сестри мають власні сім’ї та проживають в окремих будинках: Оксана М. – у селі Березовичі, а Наталія П. у селі Хворостів.

DSCN8866

Також, в судовій залі було встановлено, що при укладенні договору дарування мала місце усна домовленість, що пані Оксана доглядатиме бабусю. Але, на сьогодні, жінка похилого віку перебуває в Нововолинську у своєї дочки Наталії Г., тітки позивачки та відповідачки.

При з’ясуванні деталей, стає відомо, що бабця хотіла поділити майно між трьома внучками. Так, дві онуки отримали кошти, а третя будинок у подарунок. Та в будинок, все таки, прописала правнука Вадима П., 2006-го року народження.

При розгляді справи у судовій залі, обидві сторони сперечилася за правомірність договору дарування, про майно, що знаходилося на подвір’ї та у будинку, хто й коли отримував кошти від рідних але не зважалося на бажання бабусі, щоб онуки жили вдостатку.

Як підсумок засідання, адвокат відповідачки попросив у судді дати час для того щоб сторони знайшли спосіб примиритися або ж зібрати більше доказів своєї правоти. Наступне засідання відбудеться 12-го листопада.

Журналіст інтернет-видання БУГ слідкуватиме за судовим процесом та висвітлюватиме вирішення даної справи.

DSCN8868




коментарів: 5

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер