<

Інсульт бабці, суїцид діда та судові перепетії навколо зняття дитини із реєстрації у Володимир-Волинському районі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:50 | 20.11.2015 / Володимир / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

У п’ятницю, 20-го листопада, відбудеться чергове судове слухання з приводу зняття із реєстрації неповнолітньої дитини у будинку в селі Нехворощі. Так, Оксана М. вимагає, щоб рідна сестра Наталія П. виписала свого неповлітнього сина із будинку їхньої бабусі.

На попередньому судовому слуханнні стали відомі деталі справи. Бабця позивачки та відповідачки із інсультом знаходиться у дочки в Нововолинську, тітки сестер. Як стало відомо, при судовому розгляді, коли дід залишився із хворою дружиною, у серпні 2015-го року вчинив суїцид – повісився на дереві у дворі.

Журналісти інтернет-видання “БУГ” розпочали власне розслідування в цій справі. Так, поспілкувалися із відповідачкою, сусідами та спробували встановити справжі мотиви позивачки.

Проводячи зйомку відео-сюжету, журналісти зателефонували за номером, що був написаний на дверях будинку. Журналіст представилася потенційним покупцем. На дзвінок відповіла пані Оксана та розповіла, що будинок продають за 4 500 доларів. Розказала детальну характеристику будинку, прибудинкової території. Також, на запитання про власність та переоформлення документів, запевнила, що проблем не буде, так як є єдиним власником будинку та тільки вона зареєстрована на цій житловій території.

Читайте також: Рідні сестри судяться через батьківський будинок у Володимир-Волинському суді.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер