<

Рятувальники ліквідовували наслідки негоди у Володимирі-Волинському та області

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:09 | 28.06.2019 / Володимир / /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

27 червня у зв’язку із поривами вітру у населених пунктах області та Волоимирі-Волинському, зокрема, був ускладнений рух на окремих ділянках автодоріг через повалені дерева та зламане гілля.

Співробітники пожежно-рятувальних підрозділів Волинської області за допомогою аварійно-рятувального обладнання розчищали дороги у Любешівському, Ковельському, Луцькому, Володимир-Волинському та Ратнівському районах, – інформують рятувальники Волині.

Зокрема у Любешівському районі рятувальники розчистили ділянки доріг біля сіл Проходи та Селісок, у Володимирі-Волинському зрізали надламану гілку, що нависала над пішохідним переходом в районі вулиці Ковельської, у Ковелі розчистили від поваленого гілля частину вулиці Варшавської, у Володимир-Волинському районі біля озера Лісне звільнили проїжджу частину від поваленого дерева, у Луцькому районі розчистили ділянку автодороги «Луцьк-Володимир-Волинський» біля села Смолигів.

Близько другої години ночі 28 червня рятувальники селища Ратного розкряжували повалене дерево та усунули перешкоду для руху на автотрасі в районі села Замшани Ратнівського району.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок