<

Результати роботи мамографа у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:52 | 15.11.2016 / Володимир / , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Протягом вересня у місті Володимир-Волинському та районі працював пересувний мамограф. Дані, які будуть озвучені у цьому матеріалі стосуються лише цих адміністративних одиниць, оскільки перевірки ще не закінчені, а значить неможливо оприлюднити остаточні підсумки роботи апарату.     

Ця акція організована фондом Ігоря Гузя “Прибужжя” та обласним онкодиспансером. У нашому місті та районі її підтримали Володимир-Волинське ТМО, місцевий підприємець Валентин Кошельник, помічник нардепа та Андрій Принда, депутат міськради.

За словами головного лікаря Володимир-Волинського ТМО Олександра Клачука скористались послугами мамографа 585 жінок з Володимира-Волинського міста та району.

При обстеженні пацієнток, рентген-лаборант, який робив знімки, попереджував, що результати  будуть готові приблизно через місяць. Жінкам, в яких була виявлена патологія результати перевірки повідомлялись особисто. Згідно проведеної роботи ми отримали список жінок, які потребують подальшого дообстеження. В цей список входить 41-на жінка. Всі вони повідомлені про необхідність з’явитись у обласний онкодиспансер для більш глибокого аналізу. Усі результати обстеження ще з початку жовтня перебувають у Володимир-Волинському ТМО, – розповів Олександр Клачук.

Варто зазначити, що обладнання належить обласному онкодиспансеру, фонд Ігоря Гузя “Прибужжя” та небайдужі меценати допомагали організувати його роботу, відповідали за поточні витрати та логістику. Також команда народного депутата разом з працівниками Володимир-Волинського ТМО займалась інформуванням населення про дату роботи мамографа у тому чи іншому населеному пункті.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа