<

Реставрація пам’ятника князю Володимиру закінчиться до Дня міста у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:57 | 21.07.2015 / Володимир /
Перегляди
1
/ 1 коментар

Близько 300-т кілограмів міді – саме стільки важить пам’ятник хрестителю Руси, розташований у парку “Слов’янський” у Володимирі-Волинському. Реконструкція до Дня міста – справа вимушена, однак і оновлення до 1000-ліття з дня смерті Красного Сонечка монументальній споруді не завадить.

“Лопнула опора, яка тримала на собі увесь пам’ятник. А це ж більше 300-т кілограмів. Руйнація трапилася через потрапляння дощової води у конструкцію. Із бюджету міста виділено 60-т тисяч гривень і до 26-го липня пам’ятник реставрується”, – заявив міський голова Петро Саганюк.

На свято міста цьогоріч у Володимирі-Волинському чекають почесних гостей із Республіки Польща. Зокрема свій візит уже підтвердили бурмістр міста Кентиш, новообраний очільник міста Ленчиця, почесний громадянин Володимира-Волинського, та делегація із міста-побратима Грубешова.

“Чи буде губернатор – ще під питанням. Однак, думаю, якщо нагальних справ у Володимира Петровича не виникне – він приїде”, – сказав Саганюк.

Подарунком до дня міста громаді стане відремонтоване дорожнє полотно на об’їзній, завершення ремонтів дворів на Ковельській, 13 та ряді інших будинків, заміна асфальтного покриття в міському парку та на автостанції.

Мер ще раз наголосив на скромності цьогорічних заходів до Дня міста. Деталі про свято дивіться завтра на “БУЗі” о 17:30. В прямому ефірі заступник міського голови Лариса Кулікова та начальник управління культури Андрій Шоцький розкажуть деталі святкування.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер