<

Рентабельна ціна – 10 грн: у Володимирі обговорюють збільшення вартості проїзду у маршрутках

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:47 | 9.06.2022 / Володимир / , /
Перегляди
498
/ коментарі 2

9-го червня у Володимирі засідала комісія з питань техногенно-економічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на якій розглядали питання підняття тарифів на міські маршрутні перевезення.

Як повідомив начальник управління інфраструктури Ігор Возний, з початком введення воєнного стану та різким погіршенням економічної ситуації в країні стало нерентабельним надавати послуги  пасажирських перевезень у громаді, – повідомляють на сайті міста.

Витрати на паливно-мастильні матеріали, на технічне обслуговування та ремонт зросли у декілька разів. Підвищення потребує і заробітна плата водіїв. Тож є доцільним сьогодні переглянути тарифи.

Начальник відділу економічного розвитку, проєктної діяльності та інвестицій Наталія Куран повідомила, що усі перевізники подали свої розрахунки щодо підвищення тарифів. На підставі таких розрахунків було визначено, що економічно обґрунтованою сьогодні за проїзд у міських маршрутках буде ціна у 10 грн.

Відповідний проєкт рішення буде винесений на розгляд чергового засідання виконкому.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що через дефіцит та ріст цін на пальне у Володимирі можуть виникнути перебої з маршрутними перевезеннями, а також про наміри збільшити вартість проїзду у міських транспортних засобах.

До слова, у Нововолинську вже прийняли рішення про здорожчання вартості за проїзд у маршрутках до 10 грн.




коментарів: 2
  1. не хай до 20 підіймає Возний та Ко, статки людей як раз з війною збільшилися. Місто маленьке, пішки походжу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця