<

Відновили ремонтні роботи на мосту між Володимиром та Устилугом, який нещодавно обвалився

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:20 | 8.04.2021 / Володимир / /
Перегляди
9
/ Коментарі відсутні

На автошляху Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне в селі П’ятидні відновлюють міст через річку Луга, завдовжки понад 58 м. Рух цією ділянкою дороги наразі здійснюється правою смугою.

Мостовики вже укріпили конуси берегових опор, провели армування монолітної залізобетонної плити, влаштували блоки лежнів та перехідні плити на лівій частині цієї штучної споруди, – повідомляє Служба автомобільних доріг Волинської області.

Зазначають, що ремонтні роботи виконує волинське підприємство ТзОВ “РБП ТрансМост” на умовах субпідряду в польського підрядника DROG-BUD Sp. z o.o.

Відновлення цього мостового переходу передбачено проєктно-кошторисною документацією на проведення капітального ремонту 13-кілометрової ділянки автошляху Н-22 між містами Устилуг та Володимир-Волинський, що здійснюється у рамках реалізації українсько-польського проєкту з розбудови прикордонної дорожньої інфраструктури за Договором між Урядом України та Урядом Республіки Польща про надання кредиту на умовах пов’язаної допомоги.

За цим проєктом ремонтується ще одна штучна споруда – 6-метровий міст неподалік міста Володимира-Волинського. На лівій його частині ремонтні роботи вже завершені, незабаром розпочнуться на правій.

Після завершення відновлення цих двох мостів на відрізку дороги Устилуг – Володимир-Волинський буде проведено фінішне асфальтування. Перший шар асфальту тут влаштовано минулоріч.

Технічний нагляд за проєктуванням та виконанням робіт на об’єкті здійснюється незалежними компаніями СП B-Act Sp. Z o.o. I PROCOM Construction Sp. Z o.o.

Проїзд ділянкою автодороги Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне, де ремонтуються штучні споруди, наразі здійснюється правою смугою руху.

Слідкуйте за дорожніми знаками та будьте максимально уважними й обережними в місцях, де проходять ремонтні роботи!

Нагадаємо, 12-го березня на цьому мосту у селі П’ятидні трапився обвал: постраждали 5 працівників, що здійснювали ремонт.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

17 Квітня, Середа
16 Квітня, Вівторок