<

Ремонт вулиці Устилузької у Володимирі-Волинському відкладають на невизначений термін

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:49 | 12.09.2018 / Володимир /
Перегляди
8
/ коментарі 2

Вулиця Устилузька у Володимирі-Волинському одна із найбільш протяжних, яку обіцяли капітально відремонтувати цьогоріч. Зокрема, її мали включити у відрізок дороги від Устилугу до міста та роботи провести за кошт “польського кредиту”.

Під час брифінгу із журналістами, 11-го вересня, перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук розповів, що цьогоріч ремонту вулиці не проведуть, адже виникли проблеми із “польським кредитом” та кошти не були перераховані.

“Приблизно місяць тому була зустріч із керівництвом Служби автомобільних доріг і вони зараз подають на “Укравтодор” бюджетний запит на 2019 рік. Тобто, подали ремонт на вулиці Устилузькій до бюджетного запиту на 2019 рік. Ми з усіх сторін будемо лобіювати це питання. Однак, поки що, це лише подання бюджетного запиту”, – наголосив Матвійчук.

Заступник мера розповів, що цьогоріч при сприятливих погодних умовах зроблять ремонт “устилузького кільця” і на цьому всі капітальні ремонтні роботи по цій вулиці будуть завершені.

Також до журналістів зверталися читачі, яких цікавило чи не планується облаштування зупинки по вулиці Устилузькій, 100 (навпроти заправки “Окко”). Матвійчук повідомив, що візьме це питання на опрацювання.

Додамо, відсутність польського кредиту говорить про те, що і дорога між містами Устилуг та Володимир-Волинський не буде відремонтована у 2018 році.




коментарів: 2
  1. Якби менти штрафували фури з перегрузом, то і дорога була б ціла. А так там дві колії по півметра глибиною.
    Те, що зробили зі сторони Ковеля до Лісного – теж довго не простоїть з такими дикими перегрузами.
    Всі знають, і всім байдуже.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок